web analytics

Reparatieservice

Elektrisch gereedschap repareren

Bij Toolsupply Delfzijl kunt u ook terecht voor het vakkundig laten repareren van uw elektrisch gereedschap. Wij repareren en onderhouden gereedschap van de volgende merken:
DeWALT
Makita
Metabo
Bosch

Voor een vast bedrag van € 36,30 per uur (inclusief BTW) repareren wij uw gereedschap*. Zo heeft u uw machine snel weer aan de praat.

Indien er vervangende onderdelen nodig zijn, worden de kosten hiervan apart gefactureerd. U wordt hierover dan vooraf geïnformeerd.

* Als uit ons eerste onderzoek blijkt dat de machine niet te repareren valt, wordt deze in overleg met u afgevoerd of teruggestuurd. In dat geval betaalt u alleen € 25 voor het uitvoeren van het onderzoek.

Onderhoud DeWALT tackers

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het onderhoud of de reparatie van DeWALT tackers / schiethamers. Wanneer de tacker niet meer elke spijker er goed doorschiet, heeft deze onderhoud nodig. Soms is ook een nieuwe naald nodig. Zelfs wanneer uw DeWALT tacker in het geheel niets meer doet, is het niet altijd nodig om direct een nieuwe aan te schaffen. Lever deze bij ons in voor een eerlijk advies. Ons doel is om de tacker weer nieuw leven in te blazen, zodat u weer snel verder kan.

Voor het onderhoud of de reparatie vragen wij een vast bedrag van € 42,35 per tacker (inclusief BTW). Daarna loopt uw tacker weer gesmeerd.

Indien er vervangende onderdelen nodig zijn, worden de kosten hiervan apart gefactureerd. U wordt hierover dan vooraf geïnformeerd.

DeWALT tackers die wij onderhouden en repareren zijn de DCN660DCN650DCN680DCN681 en DCN692. Staat uw tacker niet in dit rijtje, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gereedschap opsturen of langsbrengen

U kunt het defecte gereedschap, voorzien van uw adrescontactgegevens en een duidelijke klachtomschrijving, naar ons opsturen of in onze showroom langsbrengen.

Indien gewenst kunt u tegen een vergoeding uw defecte gereedschap ook door ons laten ophalen bij u thuis of op het werk. Wel zo gemakkelijk. Voorwaarde is dat u dan thuis moet zijn en het gereedschap niet zwaarder is dan 30 kg.

Zelfs gereedschap dat met een pallet verzonden moet worden, is mogelijk. Informeer dan vooraf bij ons naar de kosten.

Contactgegevens

Bent u geïnteresseerd in onze Reparatieservice of Onderhoudsservice voor DeWALT tackers, bel ons dan voor meer informatie.

Telefoonnummer: 0596 857 808

Of neem dan contact op via één van onderstaande opties:
- E-mail: mail@toolsupply-delfzijl.nl
- Mailformulier: via de contactpagina

Showroom
Toolsupply Delfzijl
Zwet 33 D
9902 RM Appingedam

Wij zijn bereikbaar tijdens openingstijden:
maandag t/m woensdag: 9u - 13u
maandag en vrijdag: 9u - 17u
zaterdag: 10u - 12u

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als reparatie niet mogelijk is?
Voor het onderzoeken van de machine rekenen wij € 25. Als blijkt dat de machine niet te repareren valt, wordt deze in overleg met u afgevoerd of teruggestuurd. U betaalt dan alleen de € 25 onderzoekskosten.

Welke garantietermijn geldt voor de reparatie?
De garantie op de reparatie is 3 maanden.

Hoelang duurt de reparatie?
De machine wordt binnen 5 werkdagen nagekeken en ook binnen 5 werkdagen ontvangt u bericht van de te verwachten kosten en de tijd die nodig is voor de reparatie.

 

To Top