web analytics

Verzending en verzendkosten

Levertijd

Bij elk product vindt u de actuele status van vooraad en de levertijd. Deze worden dagelijks bijgewerkt. Nu bestellen is bijna altijd de volgende dag bij u geleverd.

Wij verzenden uw bestelling met DHL of PostNL. Heeft u uw bestelling voor 16u geplaatst en betaald, dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden. Uitzonderingen zijn bestellingen die met pallets vervoerd moeten worden. Deze moeten voor 15u zijn betaald en geboekt.

U ontvangt per e-mail een bericht wanneer uw bestelling is verzonden en van DHL ontvangt u in de loop van de avond een e-mailbericht met een track en trace nummer om uw bestelling te volgen. U kunt dan ook zien rond welke tijd uw bestelling wordt bezorgt. Bent u niet thuis als DHL uw bestelling aanbiedt, dan proberen zij in eerste instantie uw bestelling bij uw buren af te leveren. Lukt dit niet, dan komen ze de volgende dag opnieuw.

DHL bezorgt ook in het weekend.

Verzendkosten binnen Nederland

Afhalen in de winkel: geen verzendkosten. Neem contact op om het af te spreken zodat wij uw bestelling klaar kunnen zetten.

Bestellingen tot 100 euro: verzendkosten € 6,75.

Bestellingen vanaf 100 euro: verzendkosten gratis.

Verzekering tegen schade of verlies
Uw bestelling is standaard niet verzekerd tegen verlies of beschadiging tijdens de verzending.

Wilt u wel een volledige dekking bij een eventuele vermissing of beschadiging door welke reden dan ook; dan is het verstandig om bij het afrekenen te kiezen voor de optie: Verzending verzekerd tegen schade/verlies. De extra kosten voor deze verzekering zijn € 3,95.

Verzendkosten buiten Nederland

Bij verzending naar België gelden onderstaande verzendkosten.

Bestellingen tot 100 euro: verzendkosten € 7,75.

Bestellingen vanaf 100 euro: verzendkosten gratis.

To Top